Back to All Events

Fermenteringsworkshop og middag at Funky Fresh Foods

  • Funky Fresh Foods Hausmansgate 16 0182 Oslo Norway (map)

Vil du lære deg å lage fermentert mat fra bunnen av, starte en ny og sunn vane til nyttår eller kanskje gi noen en morsom opplevelse i julegave?

Lise er utdannet innen ernæring og kosthold ved The School of Natural Medicine UK og vil forsøke å besvare alle dine fermenterings-spørsmål i dette samarbeidet med Funky Fresh Foods!

I denne workshopen skal vi fermentere grønnsaker fra bunnen av ved å bruke kulturer funnet i naturen og enkle ingredienser. Fermentering er vår eldste metode for å bevare mat og er en lettvint og økonomisk måte å lage din egen “supermat” hjemme. Probiotisk mat – rå mat med levende, gode bakterier – er stappfullt av helsefremmende effekter som blant annet et forsterket immunforsvar og bedre fordøyelse. Og så smaker det kjempegodt!

Vi kommer til å gå over fermenterte grønnsaker som surkål og kimchi samt hvordan man skal fermente ting som ketchup, chutney og lage kokosnøttyoghurt. Du får også fermentere dine egne økologiske grønnsaker som du kan ta med deg hjem.

Du får lære mer om tarmhelse og hvordan du kan få mer probiotika inn i ditt daglige kosthold, og i tillegg vil du bli bedt på middag! Funky Fresh Foods serverer en 100% økologisk og vegansk middag som skal vise oss hvordan man kan bruke probiotika på en kreativ og smakfull måte i matretter.

Fermentering er en ferdighet for livet! Bli med oss på en lærerik aften og møt interessante mennesker over et spennende måltid.

Billetter kan kjøpes i Funky Fresh Foods sin nettbutikk

Hvis du ønsker å gi kurset til noen i julegave får du ved betaling tilgang til en bildefil du kan skrive ut og gi til en du er glad i.